Kamloops

25 juni 2025 - Kamloops, Canada

We werden dus vanmorgen wakker in ons cosy hokje, afgesloten met een fel rozige gordijntje. We hebben best goed geslapen, en gelukkig maar want we hebben vandaag een stevige autorit voor de boeg. We rijden vandaag naar Kamloops. Als we nergens stoppen onderweg zouden we er 4 uurs over doen. Maar niet stoppen onderweg is bijna niet mogelijk, want je wil gewoon stoppen om van de uitzichten te genieten. We zien met sneeuw bedekte bergtoppen, haarspeldbochten die in de verte verdwijnen, vele typische meren oftewel lakes , rotsformaties en honderduizenden bomen,… hoe kan het ook anders in Canada😂, en ja zo nu en dan ook eens een watervalletje, een kabbelend beekje, en we rijden bijna alleen op de weg. Heerlijk, dat is nu eens rijden voor je plezier. Muziekje op, en onderweg stoppen om een knabbeltje te doen aan een riviertje. We stoppen ook weer ergens om in het midden van de weg te liggen,… waarom? Gewoon omdat het kan! Hoe dichter we bij Kamloops komen hoe harder de natuur verandert. Kamloops is een stad met één van de meeste zonuren blijkbaar. En dat vertaalt zich ook in een droger landschap, en minder groen dan van waar we komen. Waar is dat grijze voorspelde weer waar ik het eerder over had? Het is vandaag dragelijk warm, zonnig en echt het ideaal weertje. Wanneer we aankomen, checken we in bij ons hotel. We laten onze spullen nog wat in de auto liggen want we hebben zin om onze beentjes hun werk te laten doen, na de autorit van vandaag. We wandelen gezellig wat langs de rivier en we gaan nog eens eten bij Taco Bell. Daarna moeten we weer een toertje wandelen want je kan het al wel raden  zeker, molleke heeft iets te zwaar gegeten, haha. En dan op tijd naar de kamer. De auto nog uitladen, douchen en het dagverslag weer schrijven, en zo is het ondertussen toch weeral bij 11 uur. Slaapwel

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Nicky:
    25 juni 2025
    Jullie gaan slapen en wij staan net op
    Ale slaapwel he
    Jaja prachtige reis, geniet er maar van want jullie zitten al in de helft van het mooie Canada
  2. Moeke:
    25 juni 2025
    yep mooi reis pakken ze weer nie meer af
  3. Pedros:
    alles gelezen, nice.